currentNederlands
Uw taalkeuze:

U hebt geen items in uw winkelmandje

You have no items to compare.

Zoeken

Over Wheels Direct

Bij Wheels Direct geloven we in een andere aanpak om onze passie met u te delen.

We zijn geen "traditionele" webwinkel met een gigantisch en onoverzichtelijk aanbod, waarbij je door de bomen het bos niet meer ziet. We hebben er heel bewust voor gekozen om ons te specialiseren in wielen en bijhorende onderdelen en accessoires. Door deze focus kunnen we het verschil maken. We selecteren voor u enkel de beste producten van gerenommeerde merken. Producten die zich bewezen hebben in de meest uiteenlopende omstandigheden, van recreatieve ritten tot wedstrijden op het hoogste niveau. Producten die steevast bij de toppers staan in vergelijkende tests. Onze collectie wordt trouwens regelmatig aangevuld, naargelang het seizoen. Wat dit voor u als klant én fietser betekent, kan u hieronder ontdekken.

Expert in wielen en accessoires

Een goede set wielen met de juiste banden is zonder twijfel één van de belangrijkste manieren om de prestaties, het rijplezier en de uitstraling van uw fiets te verbeteren. Bij Wheels Direct hebben we ons daarom gespecialiseerd in wielen en alle aanverwante onderdelen en accessoires. We volgen constant de laatste trends en nieuwigheden en kennen alle technische details van de producten die we aanbieden. De meeste hebben we trouwens zelf uitvoerig getest, onder de meeste uiteenlopende omstandigheden.

Deskundig en persoonlijk advies

De wielersport is heel divers en bijna elke dag komen er nieuwe segmenten bij. Het materiaal is enorm geëvolueerd en soms heel complex geworden. Dat maakt het er voor u, als gepassioneerde fietser, niet altijd gemakkelijker op om de juiste keuze te maken. We zijn er voor u, met deskundig en persoonlijk advies, om u bij te staan in uw zoektocht, voor, tijdens én na de aankoop.

Gratis levering vanaf 50€

We leveren al onze pakketten met bpost. Op die manier kan u vertrouwen op een kwalitatieve service en kan u uw pakket volgen via track&trace. We leveren bij u thuis of op eender welk adres u ons opgeeft tijdens het plaatsen van uw bestelling. Voor bestellingen met een totaalwaarde hoger dan 50€ rekenen we trouwens geen verzendkosten aan.

Uw bestelling gratis ophalen

U kan er ook voor kiezen om uw bestelling zelf op te halen. Om u de best mogelijke service te geven vragen we om vooraf een afspraak te maken via telefoon of E-mail. Ons pick-up-point is centraal gelegen in België en vlot bereikbaar op volgend adres:

Wheels Direct
Kompenhofstraat 36
1980 Eppegem, België

Telefoon: +32 (0) 471/652044
E-mail: support@wheels-direct.eu